Page 270 - Pharma Paper Review
P. 270

Bioactive  Compounds,  Health  Benefits  and  Food  Applications  of  Artichoke

            (Cynara scolymus L.) and Artichoke By-Products: A Review















































            저널  등재  정보

              ○  저널명  : Applied Sciences (MDPI, Switzerland)

              ○  발표년도  : 2024년  6월  (Vol. 14, No. 4940)
              ○  등재  등급  : SCI(E)  등재  국제학술지  (Scopus & Web of Science  모두  색인)
              ○  Impact Factor (2024, JCR  기준) : 2.7 (5-Year IF: 2.9)

              ○  연구유형  : Narrative Review (체계적  리뷰  형식은  아니며,  종합  문헌고찰  Review Article)
              ○  주요  저자  및  소속  :
                  - Pablo Ayuso, Jhazmin Quizhpe, María de los Ángeles Rosell, Rocío Peñalver, Gema Nieto*
                    소속:  Department  of  Food  Technology,  Nutrition  and  Food  Science,  Veterinary  Faculty,

                         University of Murcia (스페인  무르시아  대학교,  식품기술·영양·식품과학과)
   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275